Sziasztok! Ti mostanában mivel kapcsolódtok ki esténként, ha van egy kis szabadidőtök? Én azt vettem észre, hogy egyre inkább a nyugodt, könnyen kezelhető online élményeket keresem, ahol nem kell túl sok mindenre figyelni. Inkább az számít, hogy kellemes legyen a hangulat, és ne legyen túlterhelő az egész felület. Régebben jobban vonzott a pörgés, de most már inkább a lassabb, kényelmesebb megoldások érdekelnek. Nálatok is változott ez az elmúlt időben, vagy ti maradtatok a régi stílusnál?
5 Views

Én teljesen megértem, amit mondasz, mert nálam is sokat változott a hozzáállás. Most már sokkal fontosabb, hogy egy platform mennyire ad nyugodt élményt, nem pedig az, hogy mennyire intenzív. Este például szeretek leülni, és olyan felületeket kipróbálni, ahol minden átlátható és nem kell kapkodni. Nemrég rábukkantam
és az első benyomásom az volt, hogy elég letisztult, nem túlzsúfolt, inkább kényelmesen használható. Szeretem, ha egy oldal nem akar túl sok mindent egyszerre mutatni, hanem hagy időt arra, hogy az ember belerázódjon.