Поділіться досвідом: які трикотажні костюми найкраще підходять для весни?
Привіт усім! Починається весна, і я вже починаю думати про зміну гардероба. Хочеться чогось комфортного, але водночас стильного для повсякденних прогулянок та зустрічей з друзями. Думаю про трикотажні костюми, але їх зараз так багато різних фасонів і складів. Хто вже має досвід носіння таких костюмів навесні? Які моделі найкраще підходять для нашої мінливої весняної погоди, щоб і не було надто жарко, і не холодно?
5 Views

Привіт! Я теж дуже люблю трикотажні костюми, вони справді дуже зручні та практичні. Для весни найкраще підходять моделі з легкого, "дихаючого" трикотажу, наприклад, з віскози або бавовни. Важливо, щоб тканина не була занадто щільною і дозволяла шкірі дихати. Мені подобаються костюми з широкими штанами або кюлотами та вільними джемперами. Костюми-двійки зі спідницею міді та светром також виглядають дуже елегантно. Я нещодавно бачила багато гарних варіантів на 25union – там великий вибір і можна знайти ідеальний трикотажний костюм як для повсякденного носіння, так і для більш особливих випадків.